Dr Beatrice Verhamme

Maak afspraak

  • Curriculum vitae
  • Lidmaatschappen

Beatrice Verhamme (Turnhout 1973°) studeerde met onderscheiding af in 1998 aan de faculteit geneeskunde van de Katholieke Universiteit Leuven. Ze vervolgde daar haar opleiding in dermatologie bij Prof H. Degreef, die ze beëindigde in 2002. Reeds tijdens het laatste jaar van haar opleiding, verdiepte ze zich meer in nagelchirurgie. Van 2002 tot 2006 werkte ze als dermatoloog in een groepspraktijk in Turnhout, tot ze in 2006 zich definitief in Maaseik vestigde. In het begin werkte ze in een solo-praktijk, doch sinds 2014 werd het team versterkt met Dr Arits.

4 dagen per week werkt Dr Verhamme in deze privé-praktijk, gevestigd op de Oude Ophoverbaan 82 in Maaseik. Als dermatoloog houdt Dr Verhamme zich bezig met algemene dermatologie, dermato-oncologie, allergie en nagelchirurgie.

Daarnaast werkt Dr Verhamme ook nog deeltijds in het ziekenhuis Oost Limburg, campus maaseik en als consultent nagelchirurgie in het UZ Leuven.
In het Ziekenhuis Oost Limburg wordt de focus gelegd op heelkundige ingrepen onder lokale anesthesie.

Op donderdag werkt Dr Verhamme in het UZ Leuven als consulente nagelchirurgie: ze is gespecialiseerd in de diagnose en (heelkundige) behandeling van nagelaandoeningen zoals tumoren, inflammatoire dermatosen etc. Ze publiceerde reeds meerdere artikels in dit vakgebied. Ze geeft regelmatig voordrachten op binnnen- en buitenlandse congressen en leidt de toekomstige dermatologen mee op in deze subspecialiteit.

Dr Verhamme is geaccrediteerd, dwz. dat ze up to date blijft door middel van continue nascholing.